Bereidingswijze
maak zes langwerpige gehaktballen aan natte satestokken en leg dit onder een het grill af en toe goed draaien
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker gerecht van gehakt met een marokkaans tintje
Ingrediƫnten
750 gram h.o.h gehakt of kalfsgehakt
marokkans kruidenmengsel zie het recept verder op deze bladzijde
2 tenen knoflook
1 ei
zout en peper
evt een fijngehakte ui
marokkans kruidenmengsel zie het recept verder op deze bladzijde
2 tenen knoflook
1 ei
zout en peper
evt een fijngehakte ui
Hulpmiddelen & keukengerei
grill of barbeque
Leuke tips
roergebakken groenren en rijst maar ook lekker bij sla en gebakken aardappels
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
120294
Homepage ID
4376
Smaak
P
Teller
207
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
het gehakt en het kruiden mengsel goed door elkaar mengen en de ui en knoflook toevoegen dit even in de koelkast zetten om de smaak goed in te laten trekken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht