Bereidingswijze
alle kruiden goed door elkaar mengen en bewaren in een goed afsluitbaar potje of bakje je kunt het lang bewaren dus kun je ook alles vervangen door een eetlepel dit kruidenmengsel is lekker bij aal lamsvleesgerechten en ook voor gehakt net even anders en erg lekker
Ingrediƫnten
1 theelepel cayenepeper
1 theelepel koenjit
1 theelepel kerrypoeder
1 theelepel kaneel
1 theelepel nootmuskaat
2 theelepels gemalen zwarte peper
2 theelepels gemalen komijn
2 theelepels gemberpoeder
1 theelepel koenjit
1 theelepel kerrypoeder
1 theelepel kaneel
1 theelepel nootmuskaat
2 theelepels gemalen zwarte peper
2 theelepels gemalen komijn
2 theelepels gemberpoeder
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
120293
Homepage ID
4376
Smaak
P
Teller
549
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht