Bereidingswijze
Leg elke forel op een voldoende groot stuk aluminiumfolie.
Vul de binnenzijde van de vis met een takje roosmarijn, 2 halve tenen knoflook, wat peper en wat zout.
Smeer de buitenzijde van de vis rondom goed in met olijfolie.
Ook over dit geheel peper en wat zout strooien.
Het aluminiumfolieblad over de gehele lengte van de vis ruimzittend boven dichtvouwen en de uiteinden maken tot bijvoorbeeld de voor en achterzijde van een vis.
Nu de forel in de oven voor ca. 20-25 minuten.
Laat de forel hierna nog enkele minuten buiten de oven nagaren.
Vul de binnenzijde van de vis met een takje roosmarijn, 2 halve tenen knoflook, wat peper en wat zout.
Smeer de buitenzijde van de vis rondom goed in met olijfolie.
Ook over dit geheel peper en wat zout strooien.
Het aluminiumfolieblad over de gehele lengte van de vis ruimzittend boven dichtvouwen en de uiteinden maken tot bijvoorbeeld de voor en achterzijde van een vis.
Nu de forel in de oven voor ca. 20-25 minuten.
Laat de forel hierna nog enkele minuten buiten de oven nagaren.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heel speciale en zeer simpele manier om een zalige forel te bereiden.
Op de foto zie je er enkele liggen!
Ingrediƫnten
* twee mooie verse forellen
* twee takjes verse roosmarijn
* twee tenen knoflook
* verse peper en zout van de molen
* olijfolie extra vergine
* twee takjes verse roosmarijn
* twee tenen knoflook
* verse peper en zout van de molen
* olijfolie extra vergine
Hulpmiddelen & keukengerei
Aluminiumfolie
Leuke tips
Het vispakketje zo op een groot bord serveren. Je eet dan de vis vanuit de folie.
Dit visgerecht smaakt nog lekkerder indien het vergezeld gaat van een tomatensalade.
Dit recept vind je ook bij smulmama. Daarnaast zijn wat zelfgesneden en gefrituurde frietjes zalig hierbij.
Dit visgerecht smaakt nog lekkerder indien het vergezeld gaat van een tomatensalade.
Dit recept vind je ook bij smulmama. Daarnaast zijn wat zelfgesneden en gefrituurde frietjes zalig hierbij.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120284
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
6691
Drank
Uit
Bookmarked
49
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Vissen goed wassen en droogdeppen.
Tenen knoflook in de lengte doorsnijden en de kern eruit halen.
Vissen goed wassen en droogdeppen.
Tenen knoflook in de lengte doorsnijden en de kern eruit halen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht