hamrolletjes in portsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 11/28/1998 - 15:21
Bereidingswijze
Zit de schaal voor 25 minuten in de oven. De alcohol verdampt door de verhitting.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
10-12 plakken ham (evt. wat dikker gesneden), 2 dl. houdbare slagroom, 4el port,1 klein blikje tomatenpuree.
Hulpmiddelen & keukengerei
Ovenschaal
Leuke tips
Lekker bij gekookte aardappels en doperwten waar een gefruit uitje aan is toegevoegd.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Ovenschotel
Recept ID
120277
Homepage ID
5310
Smaak
N
Teller
1217
Waardering aantal
2
Waardering
9
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 200 c.Rol de plakken ham op. Leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Doe de slagroom,port en tomatenpuree bij elkaar en roer goed door elkaar. Doe dit over de plakken ham.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pg