Bereidingswijze
Gehakt rul bakken. Blikje tomatenpuree erdoor en de soepgroenten. Zout erbij en alles door de afgegoten spaghetti. Nog even heet laten worden maar niet te lang want de
groente moet knapperig blijven.
Als het vam tevoren gemaakt wordt en het gaat in de oven wordt de groente dus wat zachter maar toch erg lekker en makkelijk.
groente moet knapperig blijven.
Als het vam tevoren gemaakt wordt en het gaat in de oven wordt de groente dus wat zachter maar toch erg lekker en makkelijk.
Ingrediƫnten
spaghetti,gehakt,tomatenpuree,soepgroente en
zout.
zout.
Hulpmiddelen & keukengerei
Pan om de spaghetti in te koken en koekenpan voor het gehakt. Als het van te voren gemaakt wordt ook een ovenschaal.
Leuke tips
Kan sla bij maar als er flink soepgroente doorzit is het niet nodig en ben je snel klaar.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120276
Homepage ID
4419
Smaak
N
Teller
184
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
spaghetti in stukjes breken ( het kan ook met een kleine pastasoort zoals macaroni )
en al dente koken.
en al dente koken.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht