auberginesalade

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 11/27/1998 - 20:30
Bereidingswijze
Snij de aubergines in plakjes.
Vul een wok met ongeveer 1 cm olie en bak de aubergines erin tot het bruin wordt.
Laat de gebakken aubergines uitlekken op keukenpapier en prak of pureer ze.
Snij en bak de paprika's tot ze zacht worden.
Snij de tomaten in blokjes en voeg ze toe.
Voeg de geprakte aubergines weer toe en doe de kruiden er allemaal bij.Lat nog 1 minuutje doorsudderen.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Waanzinnig lekkere marokkaanse salade van farida
Ingrediƫnten
4 aubergines,1/2 kg tomaten,2 rode paprika's,2 groene paprika's,bosje verse koriander,4 tl komijnpoeder,3 tl zout,2 tl saffraanpeder,1 tl paprikapoeder,1 tl zwarte peper,olijfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
grote pan evt een pureerstaaf.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Multi-cultureel
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
120274
Homepage ID
4571
Smaak
N
Teller
4578
Waardering aantal
2
Waardering
10
Drank
Uit
Bookmarked
47
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mgoosens