Bereidingswijze
Zet de rijst op op de manier die je gewend bent. Doe olie in een pan en bak de vis met wat zout en peper ong. 5 a 10 min. Haal de vis eruit en hou het apart. Doe weer wat olie erbij en fruit hierin het uitje met de gemberwortel. Doe de paprika's erbij en de boontjes. Laat dit even bakken en roer er dan de currypasta doorheen. weer even laten bakken, doe er water bij dek de pan af en laat het geheel 10 tot 15 min. sudderen. voeg er de vis weer bij en de santen en laat het nog even door sudderen. Klaar!!
Ingrediƫnten
4 koppen rijst,
200 gr. inktvis,
200 gr. gepelde garnalen,
200 gr. witte stevige vis (bv. kabeljauw),
ui,
plakje gemberwortel,
4 eetl. milde currypasta,
rode paprika,
groene paprika,
200 gr. kouseband of boontjes,
santen naar smaak,
olijfolie,
zout en peper
200 gr. inktvis,
200 gr. gepelde garnalen,
200 gr. witte stevige vis (bv. kabeljauw),
ui,
plakje gemberwortel,
4 eetl. milde currypasta,
rode paprika,
groene paprika,
200 gr. kouseband of boontjes,
santen naar smaak,
olijfolie,
zout en peper
Leuke tips
Lekker met een komkommersalade met yoghurtdressing en een koele rose om er bij te drinken
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120253
Homepage ID
5177
Smaak
N
Teller
835
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak de vis schoon en snij ze in stukken. Was de groenten en snij die ook in stukjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht