studenten shoarma

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 11/27/1998 - 16:34
Bereidingswijze
Bak de shoarma samen met de aardappel-schijfjes in de zelfde pan gaar. Voeg op het laatst de creme fraiche toe en roer het door elkaar.
Schep de mix op de vier borden(in de cirkel) en strooi en wat kaas overheen.

Leg een aantal paprika schijfjes ter decoratie op de shoarma mix en geniet van een zeer bijzonder,apart&zalig gerecht..
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een zeer makkelijk gerecht, wat snel klaar is, maar wat smelt op de tong...
+/- f5,- p.p.
Ingrediƫnten
*600 gram shoarma-vlees
*Zakje ribbel-aardappel-schijfjes
*Gewassen rauwe andijvie
*Creme fraiche
*Zakje jong-belegen gemalen kaas
*Gember-siroop
*Een rode paprika
Leuke tips
Seveer het goed warm, want het koelt zeer snel af.
Eet smakelijk en als je iets niet begrijpt mail even....
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120251
Homepage ID
5268
Smaak
N
Teller
3303
Waardering aantal
3
Waardering
6
Drank
Uit
Bookmarked
46
Aantal reacties
4
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Maak de andijvie goed nat met 'gember-siroop'in een kom.
Snij de paprika in lange plakjes.
Plaats de 'zoete' andijvie in een rondje op de vier borden aan de buitenkant, zodat je een cirkel krijgt. (later komt de shoarma in het midden)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
feiko