Bereidingswijze
Zie boven
Ingrediƫnten
Je hebt nodig:
Rundvlees
Thaise rode currypasta
Verse gember
Knoflook
Olijfolie
Sesamolie
Kikkoman sojasaus
Peultjes
Sla
Rijst
Rundvlees
Thaise rode currypasta
Verse gember
Knoflook
Olijfolie
Sesamolie
Kikkoman sojasaus
Peultjes
Sla
Rijst
Hulpmiddelen & keukengerei
WOK
Leuke tips
Heel erg lekker met verse ijsbergsla en rijst.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Thais
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120217
Homepage ID
5227
Smaak
P
Teller
1513
Drank
Uit
Bookmarked
16
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Rosbief of bieflapje even marineren in sojasaus.
Bak de rode currypasta (twee eetlepels, of meer, als je van erg heet houdt) met de knoflook, gember in de olijfolie 5 minuten zachtjes in de wok. Voeg vlees toe, even bakken totdat het bruin is. Voeg daarna peultjes toe en roerbakken totdat de peultjes beetgaar zijn.
Bak de rode currypasta (twee eetlepels, of meer, als je van erg heet houdt) met de knoflook, gember in de olijfolie 5 minuten zachtjes in de wok. Voeg vlees toe, even bakken totdat het bruin is. Voeg daarna peultjes toe en roerbakken totdat de peultjes beetgaar zijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht