Bereidingswijze
Maak de kool schoon en schaaf deze heel fijn. Pel de ui en de knoflook en hak deze fijn. Verhit een wok of wijde braadpan, voeg de olie toe en als deze heet is de ui en knoflook. Fruit deze aan en voeg de kool toe. Roerbak 3-4 minuten. Voeg de laatste minuut de kleingesneden ansjovis toe. Breng op smaak met peper.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Groentegerecht voor 4 personen
Ingrediƫnten
1 groene kool
1 ui
1 teentje knoflook
3 eetl. (olijf)olie
6 ansjovisfilets op olie*
peper
1 ui
1 teentje knoflook
3 eetl. (olijf)olie
6 ansjovisfilets op olie*
peper
Leuke tips
* Houdt u niet van ansjovis, roer dan blokjes kolbaszworst, salami, cervelaat of pittige kaas door de kool.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
120157
Homepage ID
37622
Smaak
P
Teller
8971
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bereidingstijd: ca. 10 minuten
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht