Geglaceerde Bospeen Met Gember

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 11/26/1998 - 17:03
Bereidingswijze
Maak de bospeen schoon en snijd ze in stukjes met een lengte van 3-4 cm. Verhit de boter en bak hierin de bospeen 3-4 minuten. Voeg de gembersiroop met het water toe en kook de bospeen beetgaar in 10-12 minuten. Neem het deksel van de pan en laat het vocht verdampen. Garneer met gehakte gember en kervel.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Groentegerecht voor 4 personen
Ingrediƫnten
750 g bospeen
50 g boter
3 eetl. gembersiroop
2-2? dl water
1 eetl. gehakte gember
kervel of peterselie
Leuke tips
Tip: houd je niet van gember, neem dan honing of suiker.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
120154
Homepage ID
37622
Smaak
P
Teller
3251
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bereidingstijd: ca. 25 minuten
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
koekie2