Bereidingswijze
* Snijd de kalkoenfilet in stukken.
* Laat de bamboescheuten uitlekken.
* Meng de uitjes met de bamboescheuten en ketjap.
* Marineer hierin de kalkoen afgedekt ca. 30 min. in de koelkast.
* Verwarm de grill voor.
* Rijg het vlees en de bamboescheuten om en om aan de prikkers.
* Grill de sate in ca. 10 min. gaar.
* Laat de bamboescheuten uitlekken.
* Meng de uitjes met de bamboescheuten en ketjap.
* Marineer hierin de kalkoen afgedekt ca. 30 min. in de koelkast.
* Verwarm de grill voor.
* Rijg het vlees en de bamboescheuten om en om aan de prikkers.
* Grill de sate in ca. 10 min. gaar.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bevat p.p. ca.:
* 540 kcal,
* 2270 kJ,
* 42 gr. eiwit,
* 23 gr. vet,
* 43 gr. koolhydraten
* 540 kcal,
* 2270 kJ,
* 42 gr. eiwit,
* 23 gr. vet,
* 43 gr. koolhydraten
Ingrediƫnten
300 gr. kalkoenfilet,
50 gr. gebakken uitjes (je kunt ze zelf bakken, maar ook kant en klaar kopen in een bakje van Go-Tan),
1 blik bamboescheuten (Blue Dragon)
2 dl Ketjap Marinade (Conimex)
50 gr. gebakken uitjes (je kunt ze zelf bakken, maar ook kant en klaar kopen in een bakje van Go-Tan),
1 blik bamboescheuten (Blue Dragon)
2 dl Ketjap Marinade (Conimex)
Hulpmiddelen & keukengerei
Grill of oven met grill
Extra nodig: Sateprikkers
Extra nodig: Sateprikkers
Leuke tips
Serveer erbij kroepoek of emping
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
120129
Homepage ID
1709
Smaak
N
Teller
1373
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht