Gevulde Chinese Kool Met Ham En Kaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 11/26/1998 - 10:09
Bereidingswijze
Was de kool goed en kook hem circa 10 minuten in zijn geheel in ruim water met zout. Neem de kool uit de pan, bewaar het kookvocht. Laat de kool goed uitlekken in een zeef.
Duw de bladeren wat uit elkaar en leg de plakken ham en kaas ertussen. Breng de kool weer in model en verpak hem in alumi-numfolie. Kook de kool in het kookvocht in circa 20 minuten verder beetgaar.
Neem de kool uit het folie en serveer hem met een saus naar keuze. Bijvoorbeeld een hollandaise-, bearnaise-, kerrie- of tomatensaus.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hoofdgerecht voor 4 personen
Ingrediƫnten
1 Chinese kool
zout
200 g gekookte ham, in plakken
200 g jong belegen kaas, in plakken

Leuke tips
Magnetrontip
Blancheer de kool in de magnetron, verpakt in magnetronfolie, 3-5 minuten, ca. 750 Watt onder tweemaal keren.
Kook de gevulde kool beetgaar, verpakt in magnetronfolie, 7-9 minuten, ca. 525 Watt onder tweemaal keren.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120108
Homepage ID
37622
Smaak
P
Teller
327
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bereidingstijd: circa 35 minuten (magnetron 15 minuten)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
koekie2