Bereidingswijze
Een quicheschaal invetten. Bodem bedekken met plakjes bladerdeeg. Prik met een vork of houten prikker gaatjes in de bodem. Bestrooi de bodem met wat geraspte kaas. Roer de zalm en de kruidenkaas door elkaar. Smeer de massa over de bodem. Klop de eieren, de room en de geraspte kaas tot een vloeibare redelijk dikke massa. Verdeel dit over de taart.
Zet de taart in de oven ca. 25 tot 30 min.
Zet de taart in de oven ca. 25 tot 30 min.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Als hoodgerecht of voor een hapje tussendoor
Ingrediƫnten
4 a 5 plakjes bladerdeeg - 200 gram geraspte kaas - groot blik zalm - groot pak kruidenkaas - 3 a 4 eieren - room
Leuke tips
Lekker met salade.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120105
Homepage ID
1859
Smaak
Q
Teller
2845
Drank
Uit
Bookmarked
23
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bladerdeeg laten ontdooien.
Oven voorverwarmen op ca. 200 - 225 gr.
Oven voorverwarmen op ca. 200 - 225 gr.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht