Bereidingswijze
Maak de bloemkool schoon en verdeel deze in roosjes.
Maak de paprika schoon, verwijder zaad en zaadlijsten en snijd haar in blokjes.
Verhit een wok of wijde braadpan, voeg de olie of boter toe en bak het gehakt rul. Pel de uien, snijd ze in ringen en bak ze mee. Voeg vervolgens de paprika, bloemkoolroosjes, kruiden, tomatenpuree en bouillon toe. Roer goed en laat het geheel circa 8 minuten smoren tot de groente beetgaar is. Serveren met aardappelpuree of lintmacaroni.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hoofdgerecht voor 4 personen
Ingrediƫnten
1 grote bloemkool
1 rode paprika
400 g rundergehakt
2 eetlepels olie of 30 g boter
2 uien
2 theelepels Provencaalse kruiden
1 blikje tomatenpuree (70 gram)
2 dl bouillon
peper
1 rode paprika
400 g rundergehakt
2 eetlepels olie of 30 g boter
2 uien
2 theelepels Provencaalse kruiden
1 blikje tomatenpuree (70 gram)
2 dl bouillon
peper
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120071
Homepage ID
37622
Smaak
P
Teller
5597
Drank
Uit
Bookmarked
30
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Voorbereidingstijd: ca. 10 minuten
Bereidingstijd: ca. 10 minuten
Bereidingstijd: ca. 10 minuten
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht