Bereidingswijze
Maak de bloemkool schoon en verdeel hem in kleine roosjes. Blancheer de roosjes 2-3 minuten in ruim kokend water met zout, neem ze uit de pan en laat ze goed uitlekken.
Snijd de worst in blokjes. Verhit een wok of grote braadpan. Voeg de olie toe en fruit de ui met het paprikapoeder 2-3 minuten in de hete olie. Doe de uitgelekte bloemkoolroosjes erbij en roerbak deze mee tot ze beetgaar zijn. Voeg de laat-ste minuut de blokjes worst toe en warm deze mee.
Garneer met in ringen gesneden olijven.
Snijd de worst in blokjes. Verhit een wok of grote braadpan. Voeg de olie toe en fruit de ui met het paprikapoeder 2-3 minuten in de hete olie. Doe de uitgelekte bloemkoolroosjes erbij en roerbak deze mee tot ze beetgaar zijn. Voeg de laat-ste minuut de blokjes worst toe en warm deze mee.
Garneer met in ringen gesneden olijven.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hoofdgerecht voor 2 personen
Ingrediƫnten
1 bloemkool
300 g chorizoworst
2-3 eetl. (zonnebloem)olie
1 ui, gesnipperd
2 theel. paprikapoeder
6 zwarte olijven zonder pit
300 g chorizoworst
2-3 eetl. (zonnebloem)olie
1 ui, gesnipperd
2 theel. paprikapoeder
6 zwarte olijven zonder pit
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120068
Homepage ID
37622
Smaak
P
Teller
1315
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bereidingstijd: circa 15 minuten
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht