Bereidingswijze
Drapeer op twee bordjes om en om een schijfje tomaat en mozzarella en schuif daartussen steeds een blaadje basilicum.
Bestrooi dit nu met peper en zout en overgiet het met de olijfolie
Smakelijk eten!
Bestrooi dit nu met peper en zout en overgiet het met de olijfolie
Smakelijk eten!
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijke frisse salade uit de Italiaanse keuken.
Ingrediƫnten
* 2 vleestomaten
* 1 bol mozzarella van 125 gram
* verse basilicum, 20 blaadjes
* enkele eetlepels olijfolie extra vergine
* versgemalen zwarte peper
* versgemalen grof zeezout
* 1 bol mozzarella van 125 gram
* verse basilicum, 20 blaadjes
* enkele eetlepels olijfolie extra vergine
* versgemalen zwarte peper
* versgemalen grof zeezout
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
120060
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
6628
Drank
Uit
Bookmarked
84
Aantal reacties
10
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Tomaten en mozzarella in plakjes snijden. basilicum schoonmaken, niet wassen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht