Andijviestamppot Met Blauwe Kaas En Noten

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 11/25/1998 - 17:07
Bereidingswijze
Scchil de aardappelen, was ze en snijd ze in stukken van gelijke grootte. Kook de aardappelen gaar in weinig water met iets zout. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn. Maak een smeu?ge puree van de aardappelen met de melk en de boter. Breng de puree op smaak met zout en peper. Maak de andijvie schoon, snijd deze in ragdunne reepjes, was de groente en laat ze goed uitlekken. Brokkel de kaas in stukjes. Roer de andijvie met de kaas en de noten door de hete aardappelpuree en laat het geheel - indien nodig - nog even door en door warm worden.




Bereidingstijd : ca. 5 minuten
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Hoofdgerecht voor 4 personen
Ingrediƫnten
1? kg aardappelen (afkokers)
zout
ca. 2 dl warme melk
20 g boter
peper
800 g andijvie
250 g blauwgeaderde kaas (Danish blue, Gorgonzola, Castello blue)
100 g cashewnoten
Leuke tips
Snelle tip: maak aardappelpuree van aardappelpureepoeder.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120058
Homepage ID
37622
Smaak
P
Teller
361
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Voorbereidingstijd: ca. 30 minuten
Bereidingstijd : ca. 5 minuten
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
koekie2