Spaghetti aglio e olio

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 11/25/1998 - 16:52
Bereidingswijze
Kook de spaghetti "al dente" beetgaar.
Verhit de olie en bak daarin de knoflookstukjes. Laat deze niet verbranden want dan wordt ie bitter!
Voeg de peterselie toe en roer er tenslotte de gare spaghetti doorheen.
Smakelijk eten!
Afbeelding
Spaghetti aglio e olio
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept


Een heerlijk pastagerecht, snel klaar en zeer smakelijk. Wordt in Italie zeer veel gegeten.
Ingrediƫnten
* 500 gram spaghetti maat 5
* 4 eetlepels olijfolie extra vergine
* 2 tenen knoflook fijn geperst/ gesneden
* handvol verse fijngesneden peterselie
* zout naar smaak voor de spaghetti
* geraspte parmenzaanse kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
2 pannen
roerspaan
spaghettivork
Leuke tips
Gewoon een bergje op het bord, eventueel wat parmenzaanse kaas erover en natuurlijk een lekkere homp (ciabatta) brood!!!
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
120057
Homepage ID
49821
Smaak
N
Teller
76202
Waardering aantal
9
Waardering
9
Drank
Uit
Bookmarked
693
Aantal reacties
24
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
knoflook en peterselie fijnmaken
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
orphan