Bereidingswijze
Besprenkel de kabeljauwfilets met wat citroensap en laat dit even intrekken. Bestrooi ze vervolgens met peper en zout. Vet de aluminiumfolie in met een klein beetje olijfolie. Leg op ieder stuk een kabeljauwfilet. Bedek deze met tomaat en prei. Verdeel daar kleine toefjes paturain overheen (ongeveer 3 per filet). Vouw de pakketjes dicht en leg ze ongeveer 25 minuten in de oven.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
4 stuks kabeljauwfilet (diepvries)
2 tomaten in schijfjes
1 grote prei in ringetjes
paturain
citroensap
peper en zout
olijfolie
2 tomaten in schijfjes
1 grote prei in ringetjes
paturain
citroensap
peper en zout
olijfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
4 stukken aluminiumfolie
Leuke tips
Serveren met aardappelpuree (eventueel er doorheen gebakken uitjes en verse groene kruiden).
* Zonder de aardappelpuree is dit een prima Montignacrecept.
* Zonder de aardappelpuree is dit een prima Montignacrecept.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Slanke keuken
Soort gerecht / gang
Dieetgerecht
Recept ID
120049
Homepage ID
2486
Smaak
N
Teller
5772
Drank
Uit
Bookmarked
90
Aantal reacties
3
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht