Bereidingswijze
Tagliatelle in ruim kokend water met zout en olie koken volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Intussen de prei in stukjes snijden en wassen. In een hapjespan de boter verhitten. Prei toevoegen en op hoog vuur al roerende in ca. 5 min. iets laten slinken. Creme fraiche erdoor roeren en de roomkaas erboven brokkelen.
Al roerende zachtjes verwarmen tot de kaas gesmolten is. Mais en tonijn door de saus roeren. Saus in ca. 3 min. door en door warm laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. tagliateele in een vergiet laten uitlekken en overdoen in voorverwarmde schaal. Saus erbij.
Al roerende zachtjes verwarmen tot de kaas gesmolten is. Mais en tonijn door de saus roeren. Saus in ca. 3 min. door en door warm laten worden. Op smaak brengen met zout en peper. tagliateele in een vergiet laten uitlekken en overdoen in voorverwarmde schaal. Saus erbij.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
uit Allerhande juni 1989
Ingrediƫnten
200 gr. tagliatelle
zout
1/2 eetlepel olie
25 gr. boter
250 gr. prei
1 bekertje creme fraiche
100 gr. verse roomkaas
peper
1 klein blikje mais (150 gr.)
1 blikje tonijn in olie (220 gr.)
zout
1/2 eetlepel olie
25 gr. boter
250 gr. prei
1 bekertje creme fraiche
100 gr. verse roomkaas
peper
1 klein blikje mais (150 gr.)
1 blikje tonijn in olie (220 gr.)
Leuke tips
Lekker met tomatensalade!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
120005
Homepage ID
3856
Smaak
N
Teller
709
Bron
Allerhande (AH)
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht