Bereidingswijze
Kook de broccoli.
Klop de eieren,room,kaas,mosterd,zout en peper.
Maak van de bloem,boter,zout en water het deeg en leg het in een ingevette springvorm.
Leg de vulling erop,bestrooi het met nog wat kaas en zet het in de oven.
Wanneer de kaas lekker bruin eruitziet is de taart klaar.
Klop de eieren,room,kaas,mosterd,zout en peper.
Maak van de bloem,boter,zout en water het deeg en leg het in een ingevette springvorm.
Leg de vulling erop,bestrooi het met nog wat kaas en zet het in de oven.
Wanneer de kaas lekker bruin eruitziet is de taart klaar.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk recept
Ingrediƫnten
voor het deeg:250 gr bloem,125 gr boter,zout 4 el water.
Voor de vulling:500 gr broccolie,3 eieren,2 dl room,125 gr geraspte kaas,1 el mosterd,zout/peper.
Voor de vulling:500 gr broccolie,3 eieren,2 dl room,125 gr geraspte kaas,1 el mosterd,zout/peper.
Hulpmiddelen & keukengerei
Pan,springvorm.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
119957
Homepage ID
4571
Smaak
N
Teller
1065
Drank
Uit
Bookmarked
16
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 220 graden(stand 6)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht