Bereidingswijze
- Laat de zalm uitlekken, verwijder de graatjes en velletjes.
|- Hak 3 augurken fijn en snijd de andere in dunne plakjes.
- Vermeng de zalm met de fijngehakte augurk, de ketjap en de sambal.
- Verdeel het zalmmengsel over de crackertjes en garneer met een plakje augurk en wat uitjes
|- Hak 3 augurken fijn en snijd de andere in dunne plakjes.
- Vermeng de zalm met de fijngehakte augurk, de ketjap en de sambal.
- Verdeel het zalmmengsel over de crackertjes en garneer met een plakje augurk en wat uitjes
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Ingrediƫnten
213 gram zalm (blik)
4 stuk(s) augurken
2 theelepel(s) ketjap manis (zoet)
1 mespunt sambal oelek
16 stuk(s) mini-crackers
1 eetlepel(s) uien (gefruit)
4 stuk(s) augurken
2 theelepel(s) ketjap manis (zoet)
1 mespunt sambal oelek
16 stuk(s) mini-crackers
1 eetlepel(s) uien (gefruit)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
119951
Homepage ID
3885
Smaak
N
Teller
776
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht