Kaas/Wortelsouffle

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/24/1998 - 20:35
Bereidingswijze
Snij de ui en de wortel en bak samen met de shoarmakruiden.Voeg 1/2 dl water toe en de bouillonpoeder en stoof het in 20 minuten klaar.
Vet de vorm in en bestrooi het met paneermeel.
Pureer het wortelmengsel en meng de mon chou erdoorheen.
Splits de eieren.
Roer de dooiers en de geraspte kaas door het wortelmengsel.
Klop de eiwitten stijf en schep het luchtig door het mengsel heen.
45 minuten in de oven.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 ui,500 gr winterwortel,1/2 el shoarmakruiden,1 tl bouillonpoeder,2 el paneermeel,100 gr mon chou,3 eieren,150 gr oude geraspte kaas.

Hulpmiddelen & keukengerei
souffleschaal,pureerstaaf
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
119949
Homepage ID
4571
Smaak
N
Teller
1653
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
oven voorverwarmen op stand 3
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
mgoosens