macaroni met bleekselderij

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/24/1998 - 19:50
Bereidingswijze
verhit in een braadpan wat olie en bak de seitan 5 tot 10 minuten
eventueel de bleekselderij 10 minuten voorgaren in de magnetron
voeg de bleekselderij, italiaanse keukenkruiden en cayennepeper aan de seitan toe en bak alles nog 5 tot 10 minuten
zet een pan water met wat druppels lie op het vuur, voeg de spaghetti/macaroni toe en kook het gaar in 10 minuten
rooster de zonnebloempitten, voeg eventueel wat shoyu toe
voeg de zonnebloempitten en shoyu toe aan de bleekselderij
roer de geitekaas door de groente
giet de spaghetti/macaroni af en voeg de spaghetti/macaroni erbij.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
combinatie van volkoren macaroni met bleekselderij in een saus van geitekaas
Ingrediƫnten
350 gram seitan
olijfolie
enkele stengels bleekselderij
0,5 eetlepel italiaanse keukenkruiden
0,5 eetlepel cayennepoeder
300 gram volkoren spaghetti of macaroni
100 gram zonnebloempitten
100 gram smeerbare geitenkaas
eventueel shoyu
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119947
Homepage ID
4853
Smaak
N
Teller
1923
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
snij de seitan in stukjes
snij de bleekselderij in kleine stukjes (goed wassen)
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
chrisb