Bereidingswijze
De bladerdeeg insmeren met kruidenboter en dan opvouwen als en envelop.(met een vork de randjes aanduwen)
De pakjes insmeren met eigeel en dan ong. 15 min. in de oven zoals aangegeven op de verpakking.
Als dit klaar is aflaten koelen.
Op een bord plaatsen en de zalm verdelen boven op de pakjes.
De pakjes insmeren met eigeel en dan ong. 15 min. in de oven zoals aangegeven op de verpakking.
Als dit klaar is aflaten koelen.
Op een bord plaatsen en de zalm verdelen boven op de pakjes.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 blaadjes bladerdeeg
1 bakje kruidenboter
400 gr gesnipperde zalm
coctailsaus
1 bakje kruidenboter
400 gr gesnipperde zalm
coctailsaus
Leuke tips
Een beetje coctailsaus op het bord erbij.
En een cherrytomaatje halveren en daar kleine bieslook stengeltjes insteken deze naast het pakketje plaatsen.
En een cherrytomaatje halveren en daar kleine bieslook stengeltjes insteken deze naast het pakketje plaatsen.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
119944
Homepage ID
4849
Smaak
N
Teller
4232
Drank
Uit
Bookmarked
14
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht