vis in gember-mosterdsaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/24/1998 - 14:33
Bereidingswijze
Maak een roux van boter en bloem, melk en bouillon. Voeg mosterd, gember en
peper toe. Proef of de saus smaakt.
Leg de vis in een overschaal. Giet de saus erover heen. Dit kan vervolgens:
of vijftien minuten in de oven bij 200 graden of in de pan met deksel erop. Kijken wanneer de vis klaar is. Of zes minuten in de magnetron van 850 Watt.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
50 gram boter,
25 gram bloem,
200 ml. melk,
200 ml. (vis)bouillon,
2-4 eetlepels mosterd (naar smaak),
2-4 eetlepels geconfijte gember (naar smaak),
peper,
een pak koolvisfilet.
Leuke tips
Serveren met rijst en groenten.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119896
Homepage ID
4802
Smaak
N
Teller
862
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teitsma