Bereidingswijze
De eiwitten en suiker met de mixer goed stijf kloppen.
Op de bakplaat hoopjes maken.
In de oven bij 125 C op de onderste richel met de deur op een kiertje.
Ongeveer een uur, kan ook langer duren, totdat de schuimpjes droog zijn
(beetje zelf beslissen of je ze gaar vindt).
Op de bakplaat hoopjes maken.
In de oven bij 125 C op de onderste richel met de deur op een kiertje.
Ongeveer een uur, kan ook langer duren, totdat de schuimpjes droog zijn
(beetje zelf beslissen of je ze gaar vindt).
Ingrediƫnten
2 eiwitten,
125-150 gram suiker (afhankelijk van de grootte van de eieren)
125-150 gram suiker (afhankelijk van de grootte van de eieren)
Hulpmiddelen & keukengerei
Mixer
Leuke tips
Lekker om door het mengsel iets van rumessance te doen.
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
119888
Homepage ID
4802
Smaak
Z
Teller
661
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht