Pakketje Peer

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/24/1998 - 12:48
Bereidingswijze
Laat het bladerdeeg ontdooien.
Breek het ei en klop het los.
Vermeng 2 eetlepels ei en een scheutje citroensap door de amandelspijs.
Schil de peren, halveer ze en haal het klokhuis eruit. Besprenkel de peren met citroensap.Verdeel wat amandelspijs op het bladerdeeg en leg er een halve peer op.
Pak de peer in en maak de randen goed dicht met een beetje water.
Smeer de bladerdeegpakjes goed in met losgeklopt ei en bestrooi ze met de amandelen.
Bak de pakjes gaar in ongeveer 20 minuten
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker gevuld bladerdeeg.
Ingrediƫnten
-8 velletjes diepvriesbladerdeeg
-1 ei
-60 gram amandelspijs
-sap van 1 citroen
-2 rijpe peren
-50 gram geschaafde amandelen
Leuke tips
Lekker bij de koffie. Vervang de peer ook eens door een appel!
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
119886
Homepage ID
2775
Smaak
Z
Teller
366
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
oven voorverwarmen op 220 graden.
bakplaat beleggen met bakpapier.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
teddy
Gelegenheid