Lamsstoofschotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/24/1998 - 12:01
Bereidingswijze
bak het vlees in de hete olie om en om bruin
doe de uien erbij even meebakken , daarna de paprika meebakken, ongeveer 3/4 liter bouillon erbij , als dit alles kookt de aardappelen en groenten erbij(nog niet de soepgroenten)nu de rest van de kruiden laat dit ruim 2 uur sudderen en doe het laatste half uur de soepgroenten erbij.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
soort lamsgoulash, eigenlijk een perzisch gerecht.
Ingrediƫnten
1kg lamsvlees *2 uien *2 paprika's *1 wortel
*1 courgette *5 aardappels middelgr.*1 bakje
champignons *1 volle eetl bloem *1 volle eetl lamsvlees-kruiden met zout en wat
soepgroenten * wat bouillon *olijfolie * wat saffraan en klein beetje mint en rozemarijn
Hulpmiddelen & keukengerei
diverse schaaltjes *1 groot vleesmes en een kleiner mesje voor groenten * vlees en groentenplank * grote braadpan
Leuke tips
turks brood of ciabatta
eventueel met frisse salade
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119884
Homepage ID
3024
Smaak
N
Teller
1209
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
groenten wassen of schillen, vlees in gr. dobbelstenen snijden en verder alles in blokjes en plakjes snijden.
vlees met kruiden en bloem mengen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
dejonge