Bereidingswijze
Snijd met een vorm (bijv. een beker of schaaltje)rondjes uit de boterhammen,
let erop dat ze niet groter zijn dan de kaas want dan verbranden de randjes!
Leg het brood op de bakplaat en bak het 10 minuten.
Snijd iedere schijf kaas in 3 plakken.
Voor de dressing; meng olijfolie, azijn en mosterd in een potje met schroefdeksel, schudden totdat de ingredienten goed gemengd zijn. (plm. 1 minuut)
Leg een schijfje kaas op elk sneetje brood. Maak op elk bord een bedje van sla en raket; leg hier wat kerstomaatjes op.
Bak de kaas- en brood rondjes 5 minuten onder de voorverwarmde grill; de kaas moet goudgeel en warm worden. Besprenkel de slablaadjes met dressing. Leg drie kaasbroodjes op elk bord.
let erop dat ze niet groter zijn dan de kaas want dan verbranden de randjes!
Leg het brood op de bakplaat en bak het 10 minuten.
Snijd iedere schijf kaas in 3 plakken.
Voor de dressing; meng olijfolie, azijn en mosterd in een potje met schroefdeksel, schudden totdat de ingredienten goed gemengd zijn. (plm. 1 minuut)
Leg een schijfje kaas op elk sneetje brood. Maak op elk bord een bedje van sla en raket; leg hier wat kerstomaatjes op.
Bak de kaas- en brood rondjes 5 minuten onder de voorverwarmde grill; de kaas moet goudgeel en warm worden. Besprenkel de slablaadjes met dressing. Leg drie kaasbroodjes op elk bord.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Salade met geitenkaas en toost, voorgerecht
Ingrediƫnten
12 sneetjes witbrood
4 schijven geitenkaas a 100 g
60 g gemengde salade (4 bordjes vol)
60 g raket
250 g kerstomaatjes, gehalveerd
1 el witte-wijnazijn (of gewone azijn)
0,5 dl olijfolie
1/2 tl grove mosterd
4 schijven geitenkaas a 100 g
60 g gemengde salade (4 bordjes vol)
60 g raket
250 g kerstomaatjes, gehalveerd
1 el witte-wijnazijn (of gewone azijn)
0,5 dl olijfolie
1/2 tl grove mosterd
Leuke tips
Bestrooi naar wens met bieslook en serveer.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
119878
Homepage ID
1584
Smaak
N
Teller
2981
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 180 'C.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht