Bereidingswijze
Klop 175 gram suiker door 3 eieren.(het mag gewone witte suiker zijn)
Verwarm 2 dl melk met 50 gram boter in de magnetron.
Klop de cakemeel door het suiker en eierenmengsel. Zakje vaniellesuiker toevoegen.
Voeg nu al roerend de melk en de boter toe.
uitgieten op de bakplaat.
Bakplaat in de oven zetten en het cake mengsel 20 minuten bakken.
Bakblik uit de oven halen.
Verwarm 125 gram boter en een 1/2 dl melk in de magnetron.
Roer hier 150 gram BRUINE bastardsuiker en de kokos door.
Mengsel over het bakblik verdelen en daarna nog 5 minuten bakken.
Cake geheel laten afkoelen en vervogens in vierkante blokjes snijden.
Verwarm 2 dl melk met 50 gram boter in de magnetron.
Klop de cakemeel door het suiker en eierenmengsel. Zakje vaniellesuiker toevoegen.
Voeg nu al roerend de melk en de boter toe.
uitgieten op de bakplaat.
Bakplaat in de oven zetten en het cake mengsel 20 minuten bakken.
Bakblik uit de oven halen.
Verwarm 125 gram boter en een 1/2 dl melk in de magnetron.
Roer hier 150 gram BRUINE bastardsuiker en de kokos door.
Mengsel over het bakblik verdelen en daarna nog 5 minuten bakken.
Cake geheel laten afkoelen en vervogens in vierkante blokjes snijden.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een oud achterhoeks recept.
Ingrediƫnten
- 250 gram cakemeel
- 325 gram bruine suiker
- 2 1/2 dl melk
- 3 eieren
- 1 zakje vanillesuiker
- 175 gram roomboter
- 200 gram kokos
- 325 gram bruine suiker
- 2 1/2 dl melk
- 3 eieren
- 1 zakje vanillesuiker
- 175 gram roomboter
- 200 gram kokos
Hulpmiddelen & keukengerei
Mixer met klophaken.
Vierkante bakblik.
Vierkante bakblik.
Leuke tips
ALs toetje is deze cake ook heel erg lekker met een paar bolletjes ijs en een caramelsausje!
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
119830
Homepage ID
2775
Smaak
Z
Teller
676
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Oven voorverwarmen op 175 graden.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht