Bereidingswijze
Snijd het Turks brood doormidden en bestrijk de helften dik met het mengsel van kruidige tomatensaus uit blik of pot, extra op smaak gebracht met geperste knoflook en waar een flinke scheut olijfolie door is geroerd. Zet de halve broden circa 15 minuten in een op 200 graden voorverwarmde oven tot het brood begint te kleuren.
Ingrediƫnten
Turks brood, tomatensaus, knoflook, olijfolie.
Leuke tips
Lauwwarm serveren, in stukken gesneden met een lekkere salade
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Turks
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
119820
Homepage ID
1444
Smaak
P
Teller
1758
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht