Amuse Avec Escargots Et Les Moules Aux Curry

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/22/1998 - 15:13
Bereidingswijze
roomboter smelten
ui, knoflook, champignons (fijn) licht aanfruiten
bouillon, escargots en mosselen toevoegen

10 minuten zacht laten inkoken

de kruiden, zout, nootmuskaat, peper en curry toevoegen

room toevoegen tot 'alles' onder staat

niet meer laten koken



Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
20 escargots
20 mosselen
50 gr roomboter
1 ei
knoflook naar behoefte
150 gram fijngesneden champignons
300 ml bouillon
zout
peper
nootmuskaat
2 eetlepels curry
room
Leuke tips
garneren met bieslook

Smakelijk !
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
119818
Homepage ID
4605
Smaak
P
Teller
1320
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
17
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pablodeboer