Bereidingswijze
Knoflook en ui in de koekepan bakken, groenten toevoegen, bouillon aanmaken in een apart pannetje. Risotto-rijst meebakken en na 5 minuten de bouillon toevoegen, beetje bij beetje. De rijst droog laten koken. Duurt ongeveer 15 minuten. Vervolgens de pesto, geroosterde zonnebloempitten, basilicum en geraspte kaas teovoegen.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Italiaanse verrukking in een half uurtje klaar. Lekker in combinatie met gegrilde zalm (met citroen en kappertjes uit de oven)
Ingrediƫnten
risotto-rijst, gedroogde tomaten, ui, knoflook, wortel, courgette, prei, olijfolie, groene pesto, geraspte kaas, tuinkruidenbouillon, basilicum, geroosterde zonnebloempitten
Leuke tips
Lekker met tomatensla en gigrilde vis
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119815
Homepage ID
4592
Smaak
N
Teller
18377
Drank
Uit
Bookmarked
68
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
alle groenten in kleine stukjes snijden
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht