chocoladebrood

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/22/1998 - 10:35
Bereidingswijze
voeg de stukjes chocolade toe aan het gerezen deeg en kneed alles enkele minuten goed door.
vorm er een brood van en leg dit in het ingevette bakblik, dek af met een vochtige theedoek en 1 uur laten reizen op een warme plaats.
bak het brood gaar in ongeveer 40 min.in een voorverwarmde oven van 225 graden.
bestrijk direct na het bakken het brood met wat water of gesmolten boter.
uit het blik storten en af laten koelen.
Ingrediƫnten
500gr bloem
10 gr zout
1,5 dl lauwwarme melk
2 eieren
100gr boter
150gr in stukjes gehakte pure chocolade
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Brood
Recept ID
119814
Homepage ID
2355
Smaak
N
Teller
5704
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
maak van bloem,het zout, de gist, de melk, de eieren en de boter een gerezen deeg volgens het basis recept op mijn pagina.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
sylvia
Gelegenheid