Bereidingswijze
De vis in de keukenmachine fijnmalen met een scheutje witte droge wijn. Intussen in pan bouillon maken van een vis-bouillonblokje.
De fijngemalen vis erbijroeren en garnalen toevoegen. Even laten koken, bieslook fijngesneden toevoegen en van de kook af de soep afmaken met een scheutje room (zure room of ongezoete ongeklopte slagroom of vloeibare monchou)
De fijngemalen vis erbijroeren en garnalen toevoegen. Even laten koken, bieslook fijngesneden toevoegen en van de kook af de soep afmaken met een scheutje room (zure room of ongezoete ongeklopte slagroom of vloeibare monchou)
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
zie de naam
Ingrediƫnten
Vis die gegaard is in pestosaus
garnalen bouillonblokjes room bieslook scheutje witte wijn
garnalen bouillonblokjes room bieslook scheutje witte wijn
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenmachine, pan, roerspaan
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
119708
Homepage ID
3302
Smaak
Q
Teller
762
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
De gegaarde vis is overgebleven van mijn eenvoudige receptje van vis in pestosaus die natuurlijk over is omdat ik van lekkere dingen gauw teveel maak.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht