Bereidingswijze
In 20 gram boter ui ca. 10 minuten bakken. Brood in melk weken, uitknijpen en verkruimelen. Gehakt, ui. broodkruim, peterselie, eieren, marjolein, zout en mosterd goed mengen. 8 platte koekjes vormen. Olie en boter verhitten. Vleeskoekjes op hoog vuur rondom bruin bakken. Vuur temperen en vlees nog circa 10 minuten bakken. Lekker met aardappelsalade.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
40 gram boter of margarine
1 ui, fijngesneden
25 gram witbrood
1,25 dl lauwe melk
600 gram gehakt half-om-half
3 el fijngesneden peterselie
2 eieren
1/2 tl gedroogde marjolein
zout, peper
1 tl scherpe mosterd
4 el olie
1 ui, fijngesneden
25 gram witbrood
1,25 dl lauwe melk
600 gram gehakt half-om-half
3 el fijngesneden peterselie
2 eieren
1/2 tl gedroogde marjolein
zout, peper
1 tl scherpe mosterd
4 el olie
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119702
Homepage ID
305
Smaak
N
Teller
746
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht