Mexicaanse Schotel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 11/19/1998 - 15:08
Bereidingswijze
Verwarm de olie, bak hierin de runderreepjes bruin voeg de uien en knoflook toe. Hierna de paprika toevoegen. Nu de salsasaua toevoegen en alles even laten stoven. Nu de mais erbij en de gekookte rijst.
Alles doorroeren en in de ovenschaal doen. De Tortillachips dicht op elkaar in het mengsel steken en de geraspte kaas erover verdelen.
20 minuten in de oven zodat de kaas gesmolten is en iets kleur heeft gekregen.


Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk recept voor een snelle maaltijd
Ingrediƫnten
500 gram mexicaanse runderreepjes, 2 uien, gele en rode paprika,blik mais, evt. kleine maiskolfjes, pot Salsasaus pittig, knoflook, builtje rijst,zakje oude geraspte kaas, zak Tortillachips, olijfolie, peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok, ovenschaal en oven
Leuke tips
Heerlijk met een frisse salde.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119696
Homepage ID
4397
Smaak
P
Teller
1287
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
19
Aantal reacties
2
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Kook de rijst volgens recept. Groente schoonmaken en snijden naar wens grof of fijn.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
landgoed