Kippensoep Net Even Anders

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 11/19/1998 - 12:16
Bereidingswijze
de kipdelen wassen en opzetten met water en een beetje zout dit lekker laten trekken tot een krachtige bouillon is ontstaan
als de kip gaar is het vlees van de botjes doen en terug in de bouillon doen
flink wat verse peper toevoegen en als je daar van houd ook wat kerriepoeder
een klein blikje mais even mee laten koken en een zakje chinese kippensoep erdoor doen vlak voor het opdienen nog een flinke hoeveelheid tauge erdoor doen en de fijngeknipte peterselie
op smaak brengen met peper en zout
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
een lekker soepje waarbij ik de illussie heb dat het goed is tegen verkoudheid
Ingrediƫnten
5 kippen poten of een flinke soepkip
een klein blikje mais
een flink,zakje verse tauge
een zakje chinese kippensoep
zout
peper uit de molen
een half bosje peterselie
Hulpmiddelen & keukengerei
grote soeppan
Leuke tips
ik doe altijd wat oud brood in de oven bakken en dat geef ik,er dan bij
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
119692
Homepage ID
4376
Smaak
P
Teller
868
Waardering aantal
1
Waardering
8
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
een stevige bouillon trekken van de kipdelen en alles van de botjes ontdoen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
petrazwanen