Geen

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 11/18/1998 - 21:48
Bereidingswijze
Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak de ui,paprikareepjes en de bloemkool roosjes ca.3 minuten.
Bak de chorizo ca 2 minuten mee.
Voeg 1/2 blikje tomatenstukjes met vocht a 400gr toe
1 theelepel thijm enzout en peper naar smaak toe.
Laat het gerecht ca 2 minuten suddeeren
Schep dan 200gr Nooerse garnalen erdoor en warm het gerecht nog 1 minuut zachtjes door
Voeg de kabeljauwblokjes samen met de chorizo toe en de mosselen samen de garnalen
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Spaanse roerbakschotel
Ingrediƫnten
1 ui
1 paprika geel, 1 groen en 1 rood
200 gr bloemkool
50 gr chorizo
1 el olie (olijf)
1 bl tomaten (gepeld,stukjes)
1 tl thijm (gedroogd)
200 gr garnalen
300 gr Kabeljauw
100 gr mosselen (gekookt
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119682
Homepage ID
4371
Smaak
N
Teller
450
Waardering aantal
1
Waardering
4
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snijd de ui in blokjes en de paprika in reepjes
de bloemkool in roosjes
de Chorizo in stukjes
de kabeljauw in blokjes
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
loper