Bereidingswijze
Pasta in ruim kokend water beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing en laten uitlekken. Intussen broccoliroosjes in weinig water met wat zout in ? 5 minuten beetgaar koken en laten uitlekken. Olie verhitten en knoflook ? 2 minuten bakken. Uitgelekte pasta en broccoli, ham, creme fraiche en wijn of vouillon toevoegen en door elkaar scheppen. Op smaak brengen met zout en royaal peper en nog ? 2 minuten doorwarmen.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
200 gram spaghettini (dunne spaghetti), 250 gram broccoliroosjes, 1 el olijfolie, 2 teentjes uitgeperste knoflook, 150 gram grof gehakte Yorkham, 2 dl creme fraiche, 2 el droge witte wijn of kippebouillin (van tablet), zout, versgemalen peper.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119681
Homepage ID
4105
Smaak
N
Teller
325
Drank
Uit
Bookmarked
8
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht