Bereidingswijze
Maal de kaas in een blender of keukenmachine fijn. Doe dit zelfde met de ham en meng dit doorelkaar.
Rol de bladerdeeg iets uit.
leg in het midden een hoopje van het ham-kaas mengsel.
Vouw de punten naar elkaar toe, zodat er een paketje ontstaat.
Naden met water dicht plakken.
In ongeveer 15 tot 20 minuten goudbruin bakken.
Rol de bladerdeeg iets uit.
leg in het midden een hoopje van het ham-kaas mengsel.
Vouw de punten naar elkaar toe, zodat er een paketje ontstaat.
Naden met water dicht plakken.
In ongeveer 15 tot 20 minuten goudbruin bakken.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker bij de lunch
Ingrediƫnten
- 1 pakje diepvriesbladerdeeg
- 1 ons slagersachterham
- 2 ons kaas
- 1 ons slagersachterham
- 2 ons kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
Blender
Leuke tips
serveren met b.v een lichte soep, maakt de lunch compleet.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
119641
Homepage ID
2775
Smaak
N
Teller
1551
Drank
Uit
Bookmarked
16
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Bladerdeeg ontdooien.
Oven voorverwarmen op 180 gr
Oven voorverwarmen op 180 gr
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht