Bereidingswijze
Doe het gehakt, ei en de kruiden bij het geweekte en uitgeknepen brood. Daarvan een stevige vleesmassa kneden. Van het vlees 12 evengrote ballen draaien. De instant bouillon met een halve liter water aan de kook brengen en daarin de ballen in 8-10 minuten gaar stoven. De Hollandse saus aanmaken volgens gebruiksaanwijzing op het zakje met vleesbouillon en water. Kappertjes fijnhakken, door de saus roeren en de saus met citroensap op smaak brengen. De gehakt-ballen opdienen in de saus.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
1 broodje, 350 gram h.o.h. gehakt, 1 ei, 1/2 tl peper, zout, paprikapoeder, 1 el fijn-gehakte peterselie, 2 tl instant bouillon-poeder, pakje Hollandse saus, 1-2 el kappertjes, evt. citroensap.
Leuke tips
Lekker met pasta.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Goedkoop en snel
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
119640
Homepage ID
4105
Smaak
N
Teller
2226
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
1
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht