Kabeljouwfilet Met Saus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/17/1998 - 11:29
Bereidingswijze
haal de filets uit de melk, laat ze uitlekken en wentel ze door de paneermeel. leg ze weer in een lege schaal(ingevet) leg op de filets een stukje boter en bak ze in de oven in 15 min gaar. In een steelpannetje do je wat boter met de kerriepoeder en laat dit mengsel al roerende even pruttelen. verwarm de melk apart in een pannetje. Voeg bloem aan het kerriemengsel toe en laat dit weer even pruttelen Voeg na 2 min. de warme melk toe en roer goed door. breng de saus aan de kook. roer de peterselie door de saus en voeg event. citroensap toe. schenk de saus over de filets.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
simpel maar lekker.
Ingrediƫnten
2 grote kabeljouwfilets (diepvries), 4 eetlepels kerriepoeder, melk, 1 theelepel chilipoeder,paneermeel,2 eetlepels bloem,peterselie, citroen
Hulpmiddelen & keukengerei
oven
Leuke tips
heerlijk met witte rijst en broccoli
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indiaas
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119601
Homepage ID
4172
Smaak
P
Teller
3137
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
21
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
leg de kabeljouwfilets op een schaal. meng 4 dl melk met1 theelepel zout en flink wat peper, het chilipoeder. schenk de melk over de filets en laat ze 15 min staan.verwarm de oven op 250 gr.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
bianca27