Gevulde Avocado

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/17/1998 - 11:14
Bereidingswijze
het binnenste vande avocado dat je er uit gehaald hebt fijn prakken met een vork, hier doe je dan het ei bij( ook fijngeprakt). doe twee druppels tabasco en wat provencaalse kruiden erdoorheen. roer de stukjes tomaat en ui door het mengsel. Vul nu de avocadoschillen met dit mengsel en leg een takje peterselie bovenop. Eventueel een beetje peper naar smaak! en klaar zijn we.Dit eet je gewoon lekker koud.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
gezond en lekker!
Ingrediƫnten
Avocado, ei, tomaat, ui, tabasco, provencaalse kruiden en peterselie.
Leuke tips
meestal eten we dit als voorgerecht, maar ook met rijst & een groentesaus smaakt het heerlijk!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
119600
Homepage ID
4172
Smaak
N
Teller
1253
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
ei koken (hard), avocado doormidden en uithollen tot 1cm van de rand. tomaat doormidden, hetzachte vruchtvlees verwijderen en de rest in kleine blokjes snijden, ui snipperen.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
bianca27