wilde duiffilet met meloen en kiwi

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/17/1998 - 10:38
Bereidingswijze
Bestrooi de duiffilets met zout en peper. Verwarm de boter in een pan en bak ze hierin gedurende 3 minuten aan ieder kant. Neem de duiveborsten uit de pan en houd ze warm. Voeg de uitgelekte meloen, de uitgelekte kiwi en 2 dl. vocht toe aan de bakboter en roer de aanbaksels los. Meng de room met de likeur
en het aardappelmeel en voeg dit al roerende toe aan de vruchten. Leg hierop de duiffilets en verwarm dit nog 10 minuten
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 wilde duiffilets
1 1/2 blik meloenbolletjes
1 dl. slagroom
2 el. kiwi likeur
4 el. aardappelmeel
40r. boter of margarine
zout en peper
Hulpmiddelen & keukengerei
Braadpan
Leuke tips
Duiffilet met meloen en kiwi, groentenmix en gebakken pommes d'amour.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119597
Homepage ID
1123
Smaak
N
Teller
578
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pien