wilde duif met rode port

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/17/1998 - 10:06
Bereidingswijze
Bestrooi de duiven met zout en peper. Verwarm de boter in een pan en bak hierin de duiven rondom bruin. Plaats de deksel schuin op de pan en braad de duiven, gedurende ongeveer 30 minuten. Voeg de port toe bij het braden, keer de duiven regelmatig en bedruip ze met het braadvocht.
Aantal personen
4.00
Ingrediƫnten
4 wilde duiven
4 el rode port
100 gr. boter of margarine
zout en peper
Hulpmiddelen & keukengerei
Braadpan
Leuke tips
Gebraden duif met doperwten, komkommersla en een aardappelterrine.
Vervang port door sherry en gebruik wildkruiden.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
U
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119595
Homepage ID
1123
Smaak
N
Teller
5431
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
7
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
pien