Bereidingswijze
Fruit de ui, de knoflook en het laurierblaadje in de olie. Voeg de champignons toe en bak ze mee tot het meeste vocht is verdampt. Voeg de stukjes paprika en courgette toe en bak ze al omscheppend mee. Voeg de Italiaanse kruiden, de maiskorrels en de tomaatstukjes (met vocht) toe en stoof alles in 10 minuten op laag vuur gaar. Breng op smaak met zout en peper.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk gezond gerecht met mais en courgette.
Ingrediƫnten
1 ui;
1 teen knoflook;
250 gram champignons;
1 courgette;
1/2 rode paprika;
2 eetlepel olie;
1 laurierblaadje;
1 theelepel Italiaanse kruiden;
300 gram maiskorrels;
1/2 blik tomaatstukjes;
zout en peper.
1 teen knoflook;
250 gram champignons;
1 courgette;
1/2 rode paprika;
2 eetlepel olie;
1 laurierblaadje;
1 theelepel Italiaanse kruiden;
300 gram maiskorrels;
1/2 blik tomaatstukjes;
zout en peper.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Vegetarisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119594
Homepage ID
4005
Smaak
N
Teller
524
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
Snipper de uit en de knoflook en snijdt de champignons in kwarten. Snijd de courgette en de paprika in blokjes.
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht