Witte Kool Met Kerrie

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 11/16/1998 - 14:29
Bereidingswijze
ui met twee el kerriepoeder aanfruiten in koekepan met olijfolie. Als dit goudbruin ziet dan de witte kool toevoegen en ongeveer een kwartiertje bakken. Wel regelmatig doorroeren. Je kunt het nu eten. Ook kan je er een saus van maken door 0.25 liter water toe te voegen en dit even te laten koken. het sausje kan je binden met een beetje bloem. Pas op dat het niet gaat klonteren. Om het klonteren tegen te gaan doe ik de bloem toevoegen m.b.v. een zeefje.
Aantal personen
2.00
Ingrediƫnten
Witte kool, ui en kerriepoeder
Hulpmiddelen & keukengerei
koekepan
Leuke tips
met rijst
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
119583
Homepage ID
4172
Smaak
P
Teller
986
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Voorbereiding
witte kool in reepjes snijden, ui fijnsnipperen
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
bianca27